Покажи всички (647)
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Италиански стил с марка Alluflon в кухнята Ви! Оригинален Тиган със сертификат зa качество само за 39 лв., бял или червен + Подарък: Дървена Щипка + Безплатна Доставка отново от VERTEX


39.00 лв. Приключила!
Реална цена: 55.70 лв.
Отстъпка: 30%
Спестяваш: 16.70 лв.
Офертата е валидна още
8 закупени ваучера
Италиански стил с марка Alluflon в кухнята Ви! Оригинален Тиган със сертификат зa качество само за 39 лв., бял или червен + Подарък: Дървена Щипка + Безплатна Доставка отново от VERTEX
5713

Чумлеци, Капами, Гювечи - всичко най-вкусно, което сте опитвали, се приготвя в...глинени съдове, без които националната ни кухня ще загуби половината си очарование...Неоспоримите качества на керамиката, които гарантират, че всички вкусове и аромати на гозбата ще останат вътре и ще сътворят гозба да си изядеш пръстите, са тези, които превърнаха съвременните съдове с керамично покритие в абсолютни господари в кухнята. Представяме Ви най-доброто от тях – италиански тигани Alluflon, днес на най-добра цена, благодарение на фирма VERTEX.

Офертата се предлага в 2 варианта:

 • Тиган - Уок ALLUFLON - 28см - керамичен, червен - GOURMET + Дървена щипка 30 см + безплатна доставка
 • Тиган - Уок ALLUFLON - 28см - керамичен, бял - MAITRE + Дървена щипка 30 см + безплатна доставка

ALLUFLON е единственият европейски производител на тигани с керамично покритие, притежаващ LGA сертификат за качество на продукцията си. Покритието CERAMICA се произвежда от GREBE Group Германия ексклузивно и единствено само за ALLUFLON. Фирмата по последни данни има над 50% пазарен дял на тиганите с керамично покритие в Италия. Изключително модерен дизайн, съчетан с високо качество както на вътрешното (керамично) покритие, така и на външното (витрифициран емайл) покритие, допълнени от ергономични бакелитови дръжки с висока термоустойчивост.

ALLUFLON Ceramica®

ALLUFLON е първата италианска компания представила на пазара истинско керамично покритие Ceramica®

Основни предимства на покритието :

 • Изключително висока термоустойчивост

 • Изключително висока износо-устойчивост

 • Здравословно приготвяне на хранатаПродукт с изключително нисък въглероден отпечатък

ALLUFLON е първата италианска компания повярвала в потенциала на покритието Ceramica®. В началото на 2008 ALLUFLON стартира производство и в рамките на една година 50% от производствените мощности се пренасочват към новото покритие. Сравнителни тестове на керамични покрития проведени от независими лаборатории сертифицират Ceramica® на ALLUFLON като най-доброто на пазара. Ceramica® е керамично покритие удостоено с LGA сертификат.

Тестовете удостоверяват отличните резултати при сравняване на:

 • Дебелина на покритието
 • Тест за незалепване – „Загоряло мляко“
 • Тест за сцепление върху метална основа
 • Тест за корозия
 • Тест – почистване след готвене
 • Тест – почистване след загаряне / Абразионен тест

Стъкловидната структура на покритието Ceramica® е абсолютно непорьозна, инертна и екологична, с изключително високи показатели на износоустойчивост и надраскване. Органичната същност на покритието гарантира запазването на хранителните свойства, естествените показатели и превъзходния вкус на приготвяните ястия. Не на последно място кадифено гладката бяла повърхност на покритието, помага за лесно проследяване на всеки етап от приготвянето на храната.

Ceramica® …Историята на успеха !

ВЕРТЕКС ООД предлага стоки на едро за бита, домашни потреби, барово и хотелско оборудване. Успешните решения гарантиращи нашия взаимен успех, са в основата на нашата търговска политика.

ВЕРТЕКС ООД обслужва над 1000 клиенти на едро, повече от 70 обекта на водещи вериги хипермаркети, над 200 хотела и ресторанта.

Компанията разполага със собствен автомобилен парк – гаранция за качествено и навременно обслужване.

Баланс между конкурентна цена, качество и оригинален дизайн – това е характерното за нашите продукти.

Всички те са прецизно подбрани от водещи световни производители.

Над 2500 артикула са в постоянна наличност.


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: от 13.02.2013 г. до 13.03.2013 г.;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Тиганите се доставят с куриер и безплатна доставка за цялата страна;
 • Необходимо е да изпратите заявка с трите имена, номер на ваучер, секретен код и адрес за доставка на sales@vertex.bg ;
 • Всички условия на Lapni.bg.

Осигурено от Vertex

София
02 938 60 00; 02 836 01 00
http://vertex.bg/

Работно време:
Пон - Пет 9:30 - 18:00


Виж на картата