София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Солариум във Фитнес - клуб BELIZE! Карта за 30 минути на ТОП ЦЕНА 15 лева + Отстъпка за соларна козметика


Реална цена: 24.00 лв.
Отстъпка: 38%
Спестяваш: 9.00 лв.
Офертата е валидна още
24 закупени ваучера
Солариум във Фитнес - клуб BELIZE! Карта за 30 минути на ТОП ЦЕНА 15 лева + Отстъпка за соларна козметика
55456

Изрязани Бикини, Парео, Цвете в косите и Леден коктейл с чадърче са извадки и от Вашите летни блянове. И ако изгоряла от слънцето кожа се прокрадва като кошмар между тях, имате нужда само от оферта като днешната на Фитнес Център BELIZE, за да сведете рисковете до минимум и да посрещнете лятото с един разкошен тен преднина.


Офертата се предлага в два варианта:

 • 30 - минутна карта за солариум  - 15 лв.

 • Бонус - 10% отстъпка при покупка за соларна козметика

 • Офертата важи за модерни соларни апарати от най-висок клас: Хоризонтален - Ergoline и Вертикален - Q Med 240 w

 

Belize e доказан лидер на пазара за предлагане на соларни услуги и имат дългогодишен опит и професионално отношение към клиентите си. Можете  да използвате картата си рационално, при хора с по-светла кожа са необходими от 5 до 6 процедури по 6 минути, за да получат мечтания тропически загар, без да създават дискомфорт и изгаряне на кожата. Използвайки услугите на Фитнес Център BELIZE  вие ще сте  поставили една добра основа за по-сериозно изглагане на слънце и няма да се налага да се предпазвате с висок фактор от горещите летни лъчи.


ЗАРЕДЕТЕ СЕ С ЕНЕРГИЯ И КРАСОТА - ПОДОБРЕТЕ НАСТРОЕНИЕТО!
 

 В последно време медиите отделиха огромно внимание на соларните процедури. Накратко ще изложим конкретни аргументи относно това, че излагането на слънце и процедурите в солариум (позволяващ дозирането на UV-A и UV-В-лъчите за разлика от слънцето), е здравословно и със сигурност не вреди. Всички аргументи и цитати могат да бъдат доказани.

Употребата на солариум има редица положителни ефекти върху здравето на човека. Освен здравословен загар, слънчевите лъчи увеличават витамин D3, който осигурява здрава костна система. Доказано е благоприятното въздействие на солариума при жени, болни от остеопороза. Хора, страдащи от болки в мускулите и ревматизъм, изпитват облекчение след курс соларни процедури. Доказано е, че солариумите влияят благоприятно върху метаболизма, кръвното налягане и нивото на холестерола. Хората, ползвали солариум са по-енергични, с по-добро настроение, а това е отличен начин за борба със стреса, апатията и умората, разбира се и да не пропускаме и множеството им козметичните предимства.

Изкуственото слънце прави организма по-устойчив на инфекции и простудни заболявания.


Фитнес Център BELIZE разполага със:

 • 1 Зала за Кардио тренировки;
 • 1 Зала за Силови тренировки;
 • Сауна;
 • Парна Баня;
 • Солариум - хоризонтален и вертикален;
 • Масажи;
 • Козметичен кабинет;
 • Протеинов Бар;
 • Сейфове

Фитнес

Хубавото на фитнеса е, че не само тренираш тялото си, но и ти помага, докато си в залата, да се отдалечиш малко от реалността и да забравиш за проблемите навън. Ето защо смятаме, че той е подходящ за всеки от Вас.

Визуалната промяна, която ще се отрази в огледалото няма да стане за една нощ, ще са нужни най-малко няколко седмици, през които вие трябва да знаете дали се движите в правилната посока.

Сауната
Да засилим имунната си система, да свалим килограми и да се почувстваме отпочинал. Без проблем може да релаксирате в сауната след тежка тренировка в залата. Все пак е препоръчително да приемете известно количество течности, тъй като самата тренировка е обезводнила тялото и при непосредствено влизане в сауната може да се получи прекомерно обезводняване. 

Парна баня
Водата е основен източник на живот - еликсир, който ободрява, освежава, подмладява и лекува. Тя изчиства тялото от токсини, засилва притока на кислород, подобрява кръвообращението и не на последно място - поддържа кожата свежа и млада.

Парната баня ни пренася в екзотичния свят на Ориента, там, където приказната героиня Шехерезада прекарвала голяма част от времето си сред приглушените звуци на леещата се вода, влажните мраморни пейки и ароматните масла, твърдейки, че град без баня не е град. Парната баня е била и предпочитан начин за релаксация и отмора след активни спортни занимания на воините.


Солариум

Солариумът осигурява равномерен тен през цялата година. Той допуска до кожата само UV А лъчите, които я карат да почернява. Специални екрани спират вредните UV B лъчи. Ултравиолетовите А лъчи проникват дълбоко в тялото и също като слънцето карат кожата да произвежда меланина, който я предпазва. Освен това подпомагат образуването на витамин D, намалявайки риска от остеопороза. Редовните и умерени соларни бани поддържат равномерен тен през цялата година.
Ултравиолетовите лъчи стимулират нервната система. Затова солариумът се препоръчва при умора и склонност към депресия.

Позволете ни да бъдем Вашият навигатор в света на красотата и здравето.


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: 19.10.2020 г. до 19.11.2020 г.;
 • Всеки човек може да закупи 1 ваучер за себе си и 1 за подарък;
 • ВАЖНО: Ваучерите могат да бъдат използвани всеки ден;
 • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите във Фитнеса;
 • Всички условия на Lapni.bg;

Осигурено от Фитнес клуб BELIZE

София, ул. Партений Нишавски 2 А , , Зона Б-5, Бизнес сграда BLUE PALACE
02 828 47 55, 0885 63 53 46
http://nlt.bg/belize
Работно време:
От понеделник до петък от 7:00 до 22:30, събота и неделя от 08:30 до 22:00ч


Виж на картата


Търсите нови клиенти?

Туризъм оферти 366