София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Усмихни се широко! Преглед + Почистване на зъбен камък по метода Ултразвуков скалинг плюс полиране с иновативната полираща пудра PIXIE PEARLS в Дентален Кабинет "Д-р Надя Станчева" на топ-цена от 14.90 лв.!


14.90 лв. Приключила!
Реална цена: 100.00 лв.
Отстъпка: 86%
Спестяваш: 85.10 лв.
Офертата е валидна още
25 закупени ваучера
Усмихни се широко! Преглед + Почистване на зъбен камък по метода Ултразвуков скалинг плюс полиране с иновативната полираща пудра PIXIE PEARLS в Дентален Кабинет
51038

Всеизвестен и доказан факт е , че усмивката е вратата към успеха ! Ослепете околните с 24 каратова усмивка и и отдайте нужното внимание с професионално почистване на зъбен камък, преглед и консултация. С офертата от Lapni.bg и Дентален Кабинет Д-р Надя Станчева ще имате красива и здрава усмивка на невероятна цена.

Офертата включва:

  • Обстоен стоматологичен преглед с изготвяне на лечебен и финансов план на лечение, който получавате след завършване на процедурата
  • Почистване на под и надвнечен зъбен камък с ултразвук-улразвуков скалинг за премахване на грубите отлагания от зъбен камък,а след това ръчно чрез ръчен скалинг за премахване на фините отлагания бърху зъбите и корновите повърхности. 
  • Полиране с профилактичната полираща пудра PIXIE PEARLS-за премахване на оцветяванията от кафе, чай, цигари, вино и др. PIXIE PEARLS е профилактична полираща пудра от микросверични гладки перли от калциев карбонат.Без да има абразивно действие, продуктът лесно отстранява плаката, придава белота и гладкост на третираните зъби, променя PH в гингивалния сулкус от кисело към неутрално PH и предпазва от развитие на бактериална флора.   
Ние знаем най-добре: Красивата усмивка отива на всеки!

Д-р Станчева е стоматолог с 25 години опит, последните 3 от които в UK, член е на англииската дентална асоциация - GDC, има курсове за следдипломна квалификация в UK и Гемрния. Кабинетът е съвременно оборудван и използва материали на водещите дентални фирми 3M, Coltaine, Kerr.


Условия на офертата

  • Валидност на ваучера:  08.01.2020 г. до 08.02.2020 г.;
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери;
  • Необходимо е предварително записване на час по телефона;
  • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан вашия ваучер на служителите в кабинета;
  • Всички условия на Lapni.bg;

Осигурено от Д-р Надя Станчева

София, кв.Лозенец, ул.Персенк 67
0878448754, 02 444 4046

Работно време:
понеделник-петък от 9.00 до 18.00 часа,събота и неделя след предварително записан час


Виж на картата