Покажи всички (728)
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

КОЛЕДА в Охрид! ЦЕНА от 170 лв.: Транспорт + 2 нощувки със Закуски и 2 ВЕЧЕРИ с жива музика в хотел Чинго + Туристическа програма в Охрид и Скопие + Екскурзовод!


170.00 лв. Приключила!
Реална цена: 220.00 лв.
Отстъпка: 23%
Спестяваш: 50.00 лв.
Офертата е валидна още
29 закупени ваучера
КОЛЕДА в Охрид! ЦЕНА от 170 лв.: Транспорт + 2 нощувки със Закуски и 2 ВЕЧЕРИ с жива музика в хотел Чинго + Туристическа програма в Охрид и Скопие + Екскурзовод!
50358

Охрид е Македонската мека за туристите, със зашеметителните си Византийски църкви, малки калдаръмени улички, хотелски услуги на добро ниво и живописни, осеяни с малки камъчета плажове. Изживейте своята охридска приказка през мартенските празници с днешната ни оферта.

София - Крива Паланка - Куманово - Охрид - Струга - Тетово - Гостивар - Скопие – София

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски / 2 вечери  


Период на пътуване:  24
.12. - 26.12. 2019 г. - 170 лв.

 • Възрастен настанен в двойна стая - 170 лв.
 • Дете до 6 г. настанено с 2-ма възрастни - 105 лв
 • Дете от 6 до 10/12 г. настанено с 2-ма възрастни - 145 лв


Цената включва:

 • транспорт с автобус категоризиран за пътуване в чужбина ,
 • 2 нощувки,
 • 2 закуски на блок маса, 
 • 1 вечеря за Бъдни вечер в ресторанта на хотела с жива музика ,
 • 1 Коледна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика,
 • Туристическа програма в Охрид с местен екскурзовод,
 • екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
 • туристическа програма в Скопие,
 • медицинска застраховка , за лица до 65 год.

Цената не включва:

 • входни, пътни, магистрални таски и паркинги – 20 лв.
 • Екскурзията до Свети Наум и Билянини извори с местен екскурзовод,
 • входните такси за посещаваните обекти,
 • доплащане за медицинска застраховка, за лица над 65 год. – 4 лв.

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:30 до 17:00 часа.

Програма:

1 ден 24.12.2019 г. София – Охрид
Отпътуване от София в 06.30 ч. от пл. „ Ал. Невски „. Преминаване на гранични те пунктове Гюешево и Деве баир. Пристигане в Охрид. Настаняване в хотел Чинго - 3 звезди, кратка почивка. Пешеходна туристическа програма на стария град с местен екскурзовод : Паметника на Св. Св. Кирил и Методий, Площада и пристана на града, Паметника на Св. Климент Охридски - патрона на града, Къщата на братя Робеви, Работилницата за ръчна изработка на хартия по стар традиционен китайски метод, Катедралната църква “Св. София”, Амфитеатъра, Църквата “Св. Богородица - Перивлепта”, Църквата “Св. Панталеймон и Св. Климент (Плаошник)”, където се намират мощите на Климент Охридски, Раннохристянската базилика, Самуиловата крепост, Църквата “Св. Богородица Каменска”, Стария чинар – хилядолетното дърво в града и др. Свободно време. Вечеря с жива музика. Нощувка.

2 ден Охрид - манастира "Св. Наум" - Струга - Охрид
Закуска. По желание отпътуване за манастира "Св. Наум". По пътя посещение на Билянини извори. Минаване покрай националния парк “Галичица”. Разглеждане на “Св. Наум”: църквата "Св. Св. Арахангел Михаил и Гавраил", параклиса "Св. Петка" със светена вода. Свободно време. Отпътуване за в град Струга. Разходка из града - изтичането на река Църни Дрим от Охридското езеро, Струмската чаршия, паметника на Майка Тереза, къщата на братя Миладинови. Отпътуване за с. Калище. Посещение на женския манастир "Св. Богородица ” с ценната икона на Черната Богородица, хотелския комплекс “Бисер” и др. Прибиране в Охрид. Свободно време.Вечерта, Коледна вечеря с жива музика. Нощувка. 

3 ден Охрид – Скопие - София
Закуска. Отпътуване за град Скопие. Туристическа обиколка - църква "Св. Кл. Охридски", моста над река Вардар, Скопското кале, църквата "Св.Спас" с гроба на Гоце Делчев, златната чаршия и др. Свободно време за разходка из калето, с възможност за обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Основна парична единица : Денар / 1 лв.= 30ден.; 1 евро = 61 ден.


2


› Други

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията : 40 туристи.

Срок за уведомление при недостиг на минимален брой туристи : 5 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи : 

задграничен паспорт или лична карта.

За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - задграничен паспорт или лична карта и нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува в чужбина / оригинал и копие / .

 За Република Македония няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Македония, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.

Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на местните ни партньори. 


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера:  24.12. - 26.12. 2019 г. - 170 лв.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
 • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
 • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.
 • Запитването за свободни места НЕ е РЕЗЕРВАЦИЯ! След заплащане на ваучера, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обадете на телефона, посочен във ваучера Ви, непосредствено под номера и секретния код, за да направите своята РЕЗЕРВАЦИЯ.
 • Всички условия на Lapni.bg                                                                                                                                                      

Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941

София, ул. Граф Игнатиев 5, ет. 1
0889 75 77 51

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 до 17:00 ч.


Виж на картата