София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Медицински масаж на цяло тяло или на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп само за 14.99 лв. от Спортен и релакс център „Енерджи”


14.99 лв. Приключила!
Реална цена: 30.00 лв.
Отстъпка: 51%
Спестяваш: 15.01 лв.
Офертата е валидна още
15 закупени ваучера
Медицински масаж на цяло тяло или на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп само за 14.99 лв. от Спортен и релакс център „Енерджи”
48018

Едно от удоволствията, които не можем да доставим сами на себе си, е масажът, така както не можем да се самоизненадаме с подарък за рождения си ден. Днешната оферта на   Спортен и релакс център „Енерджи”  ще ви докаже, че масажът може да бъде истински сюрприз за тялото и духа ви - удоволствие, релакс и лек в едно.

Офертата включва:

 • Медицински  масаж на на Гръб+ точков Масаж на стъпала, длани и скалп за 14.99 лв.
 • Медицински  масаж на цяло тяло или + точков Масаж на стъпала, длани и скалп  за 29.99 лв.


Повече за масажа

Знаете ли, че след 5-минутен масаж работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 7 пъти.

Масажът има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и  ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото.

Едни автори смятат, че думата “масаж” произлиза от санкритската и гръцка дума “массо”- мачкам с ръце, други от латинското “масса”- прилепване на пръстите, трети от арабското “масс”- леко натискам, или от древноеврейското “машаш”, преведено като опипвам. 

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – повишава защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

 

 

 

 

 


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: 28.08.2019 г. до 28.09.2019 г.;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Необходимо е предварително записване на час по телефона;
 • Възможно е еднократно отлагане на записан час минимум 24 часа предварително;
 • При неявяване на клиента или закъснение повече от 15 минути, ваучерът се счита за използван и сумата по него не се възстановява;
 • За да използвате услугата, задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в масажното студио;
 • Всички условия на Lapni.bg.

Осигурено от Спортен и релакс център „Енерджи”

София, София ул Църноок 8
0 877 89 4899
Работно време:
Пон - Нед 10:00 до 20:00


Виж на картата