София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Ново Самочувствие! Поставяне на 1ml филър Overage за Обем и контур на устни само за 250 лв. от Д-р Петкова


250.00 лв. Приключила!
Реална цена: 400.00 лв.
Отстъпка: 38%
Спестяваш: 150.00 лв.
Офертата е валидна още
15 закупени ваучера
Ново Самочувствие! Поставяне на 1ml филър Overage за Обем и контур на устни само за 250 лв. от Д-р Петкова
46374

Мили дами, злите езици мълвят, че тази година Дядо Коледа пуснал обява за нова Снежанка. Тя трябвало да има освен черни абаносови дълги коси, сини очи и тънка талия, и ..още нещо..плътни, знойни устни. Ако вече сте си закупили боя за косата, цветни лещи и сте тръгнали на фитнес за предстоящите празници, то с днешната ни оферта ще изпълните последното изискване на добрия старец – любител на женска красота. Побързайте, подарете си нови устни, конкурсът е отворен!

Офертата включва:

 • Поставяне на 1ml филър Overage Обем и контур на устни  за 250 лв

 


Какво представлява процедурата?

Дермалните временни попълващи средства вече са добили широка популярност под наименованието „филъри” или „дермални импланти”. Това са вещества, които се инжектират в определени лицеви области и се прилагат за оформяне, контуриране и намаляване на видимите бръчки в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. В по-голямата част от случаите тези средства съдържат хиалуронова киселина (естествена съставна част на кожата) и имат временен ефект, т.е. резорбират се за 6-12 месеца след поставянето им. Най-често третираните кожни зони са: устни, назо-лабиални гънки, гънки около устата, бръчки по челото и между веждите. През последните години дермалните

импланти се прилагат и за скулптуриране на лицето чрез възстановяване на загубени лицеви обеми, т.е за оформяне на скули,  брадичка и лицев овал.

Какви са предимствата на процедурата?
Бързо приложение  – отнема до 30 минути след постигане на ефекта на обезболяване

 • Незабавно настъпване на очаквания резултат – в момента, в който станете от стола на дерматолога, вече ще бъдете с променено според Вашите очаквания лице – с уголемени устни или попълнени бръчки и гънки
 • Изключително кратък възстановителен период – зачервяването, което остава след инжектирането на хиалуроновата киселина е съвсем краткотрайно и отминава за период до 2 часа дори и при хора с чувствителна кожа. Това означава, че можете да направите процедурата дори по време на обедната си почивка, след което да се върнете и продължите работния си ден
 • Продължителност на постигнатия ефект - продължителността на ефекта след инжектиране на филъра зависи от вида, качеството и количеството на използвания продукт, както  и от мимическата активност на лицевите мускули. Тя варира от 4-6 месеца до повече от година.
 • Естествена и безопасна процедура с малък риск от нежелани реакции

Кога е подходящо да се поставят филърите:
Дермалните филъри се инжектират на лица над 18 годишна възраст. Необходимост от  лицеви корекции с хиалуронов филър  , активно се прилагат на лица над 35 години, когато се наблюдава отпускане на лицевия контур ,изтъняване на мускулна и мастна тъкан, или се налага естетична корекция след травма . Възстановяването  обема  на лицето или  възстановяването формата на устните, възвръща  красотата и самочувствието на жената !

Бързо приложение  – отнема до 30 минути след постигане на ефекта на обезболяване;

Съществуват ли противопоказания за поставяне на дермален филър?

Едно от абсолютните противопоказания за осъществяване на процедурата е известна повишена чувствителност към хилуроновата киселина.

Сред относителните противопоказания за поставяне на филър е локалната инфекция – бактериална или вирусна. В случай, че имате нараняване на кожната повърхност е добре да се проведе лечение и пълно възстановяване на кожата преди пристъпване към процедурата.

 


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: 17.06.2019 г. – 30.07.2019 г.;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Необходимо е предварително записване на час на телефон; 0889 193575
 • Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 • Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – минимум един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан вашия ваучер на Д-р Петкова;
 • Всички условия на Lapni.bg;

Осигурено от SunClinic