София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Във форма с Вега Тест на 184 храни и Квантов Анализ на 130 показатели за 22.80 лв. от Студио Deja Vu зад Serdika Center!


22.80 лв. Приключила!
Реална цена: 80.00 лв.
Отстъпка: 72%
Спестяваш: 57.20 лв.
Офертата е валидна още
23 закупени ваучера
Във форма с Вега Тест на 184 храни и Квантов Анализ на 130 показатели за 22.80 лв. от Студио Deja Vu зад Serdika Center!
45621

ФАКТ: В световен мащаб само 10 до 30 процента от хората се доверяват на конвенционалната медицина, 70 до 90 процента залагат на алтернативната. ДА, проверете в Google, той винаги е прав. Шегата настрана, алтернативните методи на профилактика и здравеопазване са все по-популярни в наши дни. Не изоставайте от тенденциите, а се възползвайте от днешната ни оферта, за да диагностицирате една от най-сериозните и неразривни сърдечни връзки в живота си – тази с храната и напитките.

Офертата включва:

 • Вега тест за поносимост към 184 вида храни
 • Квантов анализ на 130 показателя
 • Анализ на резултатите и общи насоки за правилно хранене

Времетраенето на процедурата е 50 минути.

Студиото се намира зад търговски център "СЕРДИКА" и разполага със собствен паркинг за удобство на клиентите си.

Вега апаратът тества около 200 хранителни вещества и субстанции. Изследват се: меса, колбаси, яйца, консерватни, подобрители, подсладители, какао, бира, вино, алкохол и др.

Повече за  процедурата:

За вега теста:
Вега тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни вашият организъм има непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен, при него не се взима кръв и не се използват игли. Резултатът е готов за  около един час.

С получените данни от теста ще знаете каква и колко храна да приемате, за да редуцирате теглото си, да деинтоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си. Искате ли да поемете кормилото на здравословния начин на живот? Да знаете кои храни няма да се лепнат на тялото Ви и кои трябва да избягвате? Тогава се възползвайте от новото ни предложение!

Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки - пробиотици, водорасли и др. - можете да ги донесете, за да се тестват и те. Дори и най-полезната храна може да се окаже неподходяща за вас. Ако се съобразявате с резултатите получени при теста ефектът върху организма ВИ ще е видим. Метаболизмът се засилва, а килограмите започват да намаляват без допълнителни диети и физическо натоварване.

При изследването се отчита моментното състояние на организма. Непоносимостта към дадена храна не означава, че трябва да се лишите от нея до края на живота си. Ето защо някои продукти се спират за период от 3 месеца, а други за 6.

За Биоскенера:   

Био-скенерът е високотехнологично устройство. Той анализира здравословното състояние, константира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоритична база квантова медицина. Квантовата диагностиката с Био-скенер е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследваня на организма. Тя е неинванзивен, лесен, удобен, бърз, икономичен метод на изследване.  

Спрямо Квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос и промяната на орбиталното въртене на електроните около атомното ядро, което води до промяна на атомите, промяна на микро и макро мулекулярно ниво, промяна на клетъчно и тъканно ниво. Тъй като електроните носят заряд, когато тяхната орбита около атомното ядро се променя, то и електромагнитните вълни излъчващи се от атомите, също се променят. При болестно състояние на тялото, енергията на електромагнитните вълни става изключително слаба. Честотата и енергията на слабото магнитно поле се отчитат от сканиращата ръкохватка.

След това резултатите се съпоставят от вграден микропроцесор с резонантния спектър на квантовите стандарти при болест. След като честотата и енергията се обработят от софтуерната програма се регистрира съответната стойност: от положителна до отрицателна. Размерът на тази стойност определя степента на заболяването. 

Не се прилага при хора с байпас, пейсмейкър, бременни и деца под 7 години.


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: 16.05.2019 г. – 16.06.2019 г.;
 • Всеки може да закупи до нео6граничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Един ваучер важи за една процедура за един клиент.
 • Предварително записване на телефони: 0888 323 008 и 0898 688 612
 • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта.
 • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа по-рано, в противен случай ваучерът се счита за използван;
 • При закъснение по-вече от 20 минути ваучерът ще се счита за невалиден.
 • За да използвате услугата задължително представете разпечатан вашият ваучер на служителите в Студиото;
 • Всички условия на Lapni.bg.

Осигурено от Студио ”Deja vu”

София, ул.”Марагидик” 10-12
0888323008, 0898688612
http://www.dejavubg.com

Работно време:
Пон - Пет 8.00 - 20.00


Виж на картата