София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

НАЙ-НИСКА ЦЕНА: Почистване на зъбен камък с ултразвук, преглед и консултация при зъболекар за 13 лв. от Дентален кабинет Марица 11


13.00 лв. Приключила!
Реална цена: 60.00 лв.
Отстъпка: 79%
Спестяваш: 47.00 лв.
Офертата е валидна още
19 закупени ваучера
НАЙ-НИСКА ЦЕНА: Почистване на зъбен камък с ултразвук, преглед и консултация при зъболекар за 13 лв. от Дентален кабинет Марица 11
44763

Световно известните винаги "оправдават" хубавата си кожа, перфектните мигли и блестящи усмивки с чудесните си гени. И под гени те имат предвид цял отбор от високоплатени козметици, зъболекари и пластични хирурзи. С днешната оферта на Дентален кабинет Марица всеки може да има „звездна усмивка“ и то без цената да я скрива. Усмихнете се широко на днешната ни блестяща сделка.

Офертата включва:

  • Обстоен преглед и план на лечение

  • Почистване на зъбен камък, плака и оцветявания с ултразвук

     

Редовната профилактика и грижа се изместват на заден план, което води след себе си сериозни последици, понякога дори необратими. С новото  предложение на Lapni.bg. можете  да  си осигурите дългосрочно здраве на Вашите зъби и самочувствие с красива усмивка.

Неприятните петна по зъбите, които се появяват следствие на консумирането на оцветяващи храни и напитки, често ни смущават и са причинители на дентални проблеми. Тези неприятни емоции могат да бъдат премахнати и заместени с нови положителни и свежи усещания.

Докторът е завършил дентална медицина през 2012г. Има широки интереси в областта на стоматологията. Посещавал е редица семинари и курсове както в страната, така и в чужбина. В кабинета се извършват широка гама от стоматологични дейности.  


Условия на офертата

  • Валидност на ваучера: от 09.04.2019 г. до 09.05.2019 г.;
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери;
  • Необходимо е предварително записване на час по телефона;
  • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан вашия ваучер на служителите в клиниката;
  • Всички условия на Lapni.bg;

Осигурено от Дентален кабинет Марица 11

София,кв.Оборище, ул.Марица 11
0876 371 702

Работно време:
Понеделник, сряда и петък: 8:00 – 13:00ч., вторник и четвъртък 15:00 – 20:00ч, събота 8:00 - 14:00ч


Виж на картата