Покажи всички (591)
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

27.06.,ГЪРЦИЯ - Езерото КЕРКИНИ - СОЛУН – ПАРАЛИЯ: 3 нощувки със закуски в хотел 2 / 3 * + транспорт само за 199 лв. на ЧОВЕК + Бонус посещение изворите на Афродита


199.00 лв. Приключила!
Реална цена: 229.00 лв.
Отстъпка: 14%
Спестяваш: 30.00 лв.
Офертата е валидна още
0 закупени ваучера
27.06.,ГЪРЦИЯ - Езерото КЕРКИНИ - СОЛУН – ПАРАЛИЯ: 3 нощувки със закуски в хотел 2 / 3 * + транспорт само за 199 лв. на ЧОВЕК + Бонус посещение изворите на Афродита
41183

Мини почивка на Паралия Катерини с посещение на Солун, Метеора и езерото Керкини (бонус посещение изворите на Афродита)


Период на пътуване: 27.06.2019 – 30.06.2019


Цената 199 лв. е за един човек и включва:

 • транспорт с лицензиран автобус
 • 3 нощувки със закуски в хотел 2*/3*
 • БОНУС ПОСЕЩЕНИЕ НА ИЗВОРИТЕ НА АФРОДИТА
 • екскурзовод на български

 

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • медицинска застраховка 2 лв на ден до 65 и 3 лв над 65
 • Пътни такси и паркинги 20 евро/задължително доплащане/
 • Цялодневна екскурзия до Метеора – 15 евро
 • Манастир “ Преображение Господне „ –около 3 евро
 • Традиционна гръцка вечер – 25 евро (по желание)
 • разходка с лодка в езерото Керкини – 10 евро
 • Медицинска застраховка за лица над 70 г. + 6 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.

Плащането става в брой или по банков път. При сключване на договора се плаща 30 % от сумата, а остатъка 15 дни преди датата на пътуването.

Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка: ТО НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.

ТО си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория, когато обективни обстоятелства налагат това.ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА:

1 ден: Тръгване от София в 05:00ч. от храм паметник “Ал.Невски”. Пристигане в Солун около обяд. Панорамна обиколка на града: Бялата кула, Ротондата, Арката на Галерий, Нимфиядата, Солунската митница и посещение на черквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за Паралия Катерини. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.
2 ден: Закуска. Целодневна екскурзия до скалните манастири на Метеора – известна местност, неповторима със своята група от атрактивни скални манастири, изградени върху върховете на труднодостъпни остри скали – срещу допълнително заплащане. Пътьом ще разгледаме изворите на Афродита и ще посетим центъра за изографисване на икони, от където може да закупите сувенири за спомен. Завръщане в Паралия Катерини. По желание вечеря в таверна с жива музика. Нощувка.
3 ден Закуска. Свободно време за плаж. Свободен ден в Паралия Катерини. Нощувка.

4 ден: Закуска. Свободно време за плаж. Преди обяд отпътуване към езерото Керкини (езерото на пеликаните и фламингото). Това езеро, пълно с водни лилии и много водни растения е разположено между планините Круша и Беласица (Керкини). На своите брегове има много богата водна растителност и много видове храсти и растения. Фауната е богата на риби, земноводни, влечуги, птици. Езерото Керкини е сигурно убежище за стотици видове животни, живеещи в богата растителност. Гледката към езерото Керкини и рибарските лодки, може да ви помогне да откриете очарованието на това езеро. В района са записани 58 вида бозайници, 31 вида риби ,12 вида влечуги и над 300 вида птици, голям брой от които са редки или застрашени от изчезване видове. Фламингото и пеликаните са най-ярките представители на птичия свят. Свободно време и възможност за разходка с лодка в езерото Керкини. Отпътуване за България. Пристигане в София на площад „Александър Невски” (началото на ул. „Оборище”) вечерта.

 

14

 


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: 27.06.2019 – 30.06.2019
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
 • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
 • Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.
 • Запитването за свободни места НЕ е РЕЗЕРВАЦИЯ! След заплащане на ваучера, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обадете на телефона, посочен във ваучера Ви, непосредствено под номера и секретния код, за да направите своята РЕЗЕРВАЦИЯ.
 • Всички условия на Lapni.bg     

Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941

София, ул. Граф Игнатиев 5, ет. 1
0889 75 77 51

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 до 17:00 ч.


Виж на картата