Покажи всички (721)
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Екскурзия до Румъния, Букурещ, Синая, Бран, Брашов, Сигишоара (града на Граф Дракула) и Търговище! Транспорт + 2 нощувки със закуски в хотели 2* за 129 лв.


129.00 лв. Приключила!
ТОП ЦЕНА: 129.00 лв.
Офертата е валидна още
0 закупени ваучера
Екскурзия до Румъния, Букурещ, Синая, Бран, Брашов, Сигишоара (града на Граф Дракула) и Търговище! Транспорт + 2 нощувки със закуски в хотели 2* за 129 лв.
37670

Екскурзия до Румъния, какъв по-вълнуващ начин да направите почивката си незабравима, днес на празнична цена!


Дати на пътуване:  
07.09; 22.09.2018 г.

Букурещ, Синая, Бран,Брашов, Сигишоара (града на Граф Дракула) и Търговище

Дата Цена
07.09.2018 г. 129 лв
22.09.2018 г. 129 лв
 
 
Пакетната цена е на човек и включва:
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2 * в района на Синая
 • Водач по време на цялото пътуването


Пакетната цена не включва:

 • Медицинска застраховка-“Пътуване в чужбина” на ЗК Алианц България – с лимит на отговорност 2000 евро; 2 лв/ден за лица до 65 г и 3 лв/ден за лица над 65 г.
 • Входните такси на посещаваните обекти
 • Вечеря, в ресторанта на хотела – 12 евро
 • Екскурзия до Бран , Брашов и Сигишоара – 25 евро-при минимум  20 туристи
 • Екскурзия  до Търговище - 8  евро
 • Туристическа  програма   в  Букурещ – 10 евро
 • Доплащане за единична стая – 50 лв.

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Събота от 09:30 до 18:00 часа.


Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

 

 
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.

Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.


 

14


› Туристическа Програма

 

1 ден: Отпътуване в 05.30 часа от храм-паметник „Св. Александър Невски”. Пътуване  по маршрут София – Плевен – Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния – Букурещ.   По желание обиколка на града – разглеждат се Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата, както и Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. Отпътуване за  курорта Синая.  Настаняване в хотел 2/3*. Свободно време. По желание вечеря , състояща се от традиционни ястия. Нощувка.

2 ден: Закуска. Свободно време  или по желание (срещу допълнително заплащане) – екскурзия до Сигишоара ,Бран и Брашов. Посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането – град  Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка, разглеждат се: Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Отпътуване за Сигишоара - един от най-добре запазените средновековни градове в Европа, който впечатлява туристите с великолепната си архитектура. Тук се намира родната къща на едноименния Граф Дракула. Градът е възникнал покрай стара саксонска крепост, включена през  1999г. в списъка на ЮНЕСКО. За първи път е спомената под името Сигишоара в писмен документ издаден от бащата на Граф Дракула.Пешеходна туристическа обиколка на града .Прибиране в  хотела. Вечерта по желание  вечеря . Нощувка.

3 ден: Закуска. Свободно време  или по  желание екскурзия  до град Търговище, намиращ се на 70 км от Синая . През 1456 година в Търговище е коронясан прочутия Влад III Дракула с прозвище Цепеш  .Там се намират руините на замъка, където през периода 1456-1462 година е била резиденция на граф Дракула, където той извършва своите кървави дела .Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.


Условия на офертата

 • ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ: 07.09.2018 г /22.09.2018 г.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
 • Задължителна предварителна РЕЗЕРВАЦИЯ  на телефон: 0889 757751
 • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
 • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
 • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
 • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
 • Телефони на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0884 156 558, (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
 • Всички условия на Lapni.bg

Осигурено от ТРАВЕЛХЪБ лиценз № PK-01-6775

София, ул. Граф Игнатиев 5, ет. 1
0889 757751


Виж на картата