Покажи всички (657)
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

2 в 1 в Езиков Център МЕТ. Интензивен курс по общ английски език, ниво В2.1 или В2.2, плюс БЕЗПЛАТЕН практически курс за сертификат FCE на University of Cambridge за 178 лв.


178.00 лв. Приключила!
Реална цена: 469.00 лв.
Отстъпка: 63%
Спестяваш: 291.00 лв.
Офертата е валидна още
5 закупени ваучера
2 в 1 в Езиков Център МЕТ. Интензивен курс по общ английски език, ниво В2.1 или В2.2, плюс БЕЗПЛАТЕН практически курс за сертификат FCE на University of Cambridge за 178 лв.
3684

Вярно е, че можете да посетите всяка чужда държава без да знаете нито бъкел английски и да намерите къде да прекарате нощта или да хапнете с помощта на жестомимичното есперанто, но повярвайте ни – да знаеш езика, е част от очарованието да откриваш нови светове и култури. Да не споменаваме, че ако искате да принадлежите към новата раса на успелите, космополитите, полиглотите, със сигурност имате нужда да започнете от някъде. Например – от днешната оферта на Езиков Център МЕТ, където езиковото обучение е на гарантирано високо ниво!

Офертата включва:

 • Интензивен  курс по общ английски език, ниво В2.1 или В2.2
 • Бонус:  БЕЗПЛАТЕН  практически курс за сертификат FCE на University of Cambridge
 • Допълнителен бонус: безплатни материали за практическия курс, подготовка за FCE

График за провеждане на занятията:

 • От понеделник до четвъртък ( четири пъти седмично) по 3 учебни часа
 • 08:30 – 10:30, 16:50 -18:50 , 18:50 -20:50

Други:

 • Курсът е подходящ за големи ученици (8-12 клас), студенти, както и за възрастни, които възнамеряват да работят в чужбина;
 • Учебните материали  по общ английски език са на издателство Macmillan и Longman и са с цена: 35лв.

Сертификатът FCE на University of Cambridge e с безсрочна валидност. Притежаването на такъв сертификат отваря много възможности за работа или обучение в чужбина и България, тъй като е признат от хиляди образователни институции, работодатели и професионални организации в цял свят. Списък с учебните заведения и работодателите, които признават FCE, може да намерите на www.CambridgeESOL.org/recognition.

Курсът развива всички езикови умения: четене, слушане, говорене и писане, като същевременно e с практическа насоченост и се работи по формата на изпита, който включва компонентите: Reading, Writing, Use of English, Listening, Speaking. Паралелно с практическите упражнения  се развиват умения и стратегии за успешното полагане на изпита

**Забележка:

Необходимо е след закупуването на ваучер, да се свържете с Eзиков център МЕТ,  да изпратите трите си имена и актуален имейл адрес, на който да получите учебните материали, както и инструкции.


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: от 28.06.2012 г. до 31.07.2012 г.;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Необходимо е след закупуването на ваучер, да се свържете с Eзиков център МЕТ, да изпратите трите си имена и актуален имейл адрес, на който да получите учебните материали, както и инструкции;
 • Всички условия на Lapni.bg.

Осигурено от Езиков център МЕТ

София, бул. Скобелев 6, ет.2
02 478 20 00; 0887 486 808
http://www.met-school.com

Работно време:
Пон - Нед 07:30 - 20:00


Виж на картата