София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Едночасов Класически масаж на цяло тяло + БОНУС: тонизираща маска за лице на топ - цена 9.90 лв. от Масажно Студио „Камеа Кристал” в център


Реална цена: 40.00 лв.
Отстъпка: 76%
Спестяваш: 30.10 лв.
Офертата е валидна още
28 закупени ваучера
Едночасов Класически масаж на цяло тяло + БОНУС: тонизираща маска за лице на топ - цена 9.90 лв. от Масажно Студио „Камеа Кристал” в център
35004

Работи упорито, спестявай, живей здравословно – програмата „Аз, роботът” ви докарва до депресии и физическо изтощение. Дори истинските роботи биха натиснали бутона off и биха се възползвали от днешната оферта на новооткритото масажно студио Камеа Кристал за едночасов класически масаж на цяло тяло+ БОНУС: тонизираща маска за лице.

Офертата включва:

  • Класически масаж – 60 мин.

  •  БОНУС: тонизираща маска за лице

Класическият масаж се прилага с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Целта на масажа е стимулиране на имунната система, оптимизиране на кръвообръщението, разнасяне на отоците и отускане на мускулите, в следствие на което тялото се отърсва напълно от умората.

Този вид масаж влияе основно върху кожата, съединетелната тъкан, мускулите и нервната система. Непряко влияе върху всички органи и тъкани в човешкото тяло.

При прилагането му се използват специални масла, кремове и лосиони с цел подобряване плавността на плъзгащия ефект при намалено съпротивление с кожата. Класическият масаж се препоръчва за профилактика и лечение на някои специфични заболявания, за корекция на стойката на фигурата, отстраняване на мускулно напрежение, болки в ставите и др.


Условия на офертата

  • Валидност на ваучера: от  4.04.2018 г. до 4.05.2018г.;
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
  • Необходимо е предварително записване на час по телефона;
  • За да използвате услугата, задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в салона;
  • Всички условия на Lapni.bg.

Осигурено от Студио Камеа Кристал

София, ул. „Поп Богомил“ 26
0878396401

Работно време:
Пон - Петък 9:00 - 18:00


Виж на картата