София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

НАЧАЛО: 19 Февруари: Курс по английски, ниво по избор oт A1 - С1, плюс сертификат и подарък диск за самообучение САМО ЗА 199 лв. от Езиков център МЕТ School


199.00 лв. Приключила!
Реална цена: 399.00 лв.
Отстъпка: 51%
Спестяваш: 200.00 лв.
Офертата е валидна още
21 закупени ваучера
НАЧАЛО: 19 Февруари: Курс по английски, ниво по избор oт A1 - С1, плюс сертификат и подарък диск за самообучение САМО ЗА 199 лв. от Езиков център МЕТ School
33511

Клик, отваряте поредния сайт с обяви за работа! И всички те изискват владеенето на чужд език. Затваряте вестника и започвате да се тюхкате за пропиления шанс в гимназията да усвоите поне един език повече от матерния. Е, не можете да върнете времето назад, но пък можете да си вземете ваучер за днешната полиглотска сделка от Езиков Център "Мет", която ви гарантира прогрес във всяко отношение.

MET SCHOOL OF ENGLISH e единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert. Сертификатите по английски език LanguageCert  са с безсрочна валидност и се  присъждат  при успешно преминаване на изпитите LanguageCert , предлагани от PeopleCert, водещ световен орган за сертифициране.


Езиков център МЕТ School е удостоен със Silver member of the British Council Addvantage partnership programme.

Офертата включва:

 • Курс по английски, Ниво по избор (A1 до С1)
 • Курсистите се разпределят в група след предварителен безплатен online тест за определяне на ниво
 • Курсовете са подходящи за ученици (3 - 12 клас), студенти, както и възрастни, които желаят да работят в международни компании или чужбина.
 • Учебните помагала се заплащат допълнително – 46 лв.
 • В края на курса се полага финален тест и успешно положилите го получават сертификат за завършено ниво според Общата Европейска езикова рамка.
 • Всички желаещи, получават безплатна подготовка и материали за едни от най-известните международни сертификати LanguageCert.
 • Всеки клиент с ваучер може да се възползва от безплатна консултация за работа или обучение в чужбина.


Курсът започва на 19 Февруари 2018 и приключва на 21 Април 2018.

Занятията се провеждат два пъти седмично, по два учебни часа в понеделник и сряда или вторник и четвъртък, според нивото:

Сутрин: 8:30 - 10:00ч или; Вечер: 17:30 - 19:00ч, или 19:00 - 20:30ч.Важно! След закупуване на ваучер, моля свържете се с езиковия център  за да си запазите час за входящ тест и резервирате  място в избрания от вас курс

Езиков изпитен център MET SCHOOL OF ENGLISH предлага голямо разнообразие от курсове по английски език за деца, ученици и възрастни в гр. София. Осигурява качествено обучение по общ английски език, а също така и изпитна подготовка за най-добрите международно признати сертификати.
MET SCHOOL OF ENGLISH e единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert.

MET SCHOOL е подготвителен център за изпитите по английски език KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS. Партньор е на British Council по програмa Addvantage.

 


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: от 19.02.2018 г. до 21.04.2018 г.;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • След закупуване на ваучер, моля свържете се с езиковия център  за да си запазите час за входящ тест и резервирате място в избрания от вас курс;
 • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан вашия ваучер на служителите в центъра;
 • Всички условия на Lapni.bg.

Осигурено от Езиков център МЕТ

София, бул. Скобелев 6, ет.2
02 478 20 00; 0887 486 808
http://www.met-school.com

Работно време:
Пон - Нед 07:30 - 20:00


Виж на картата