София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

79% отстъпка за Хавайско Лечебно Докосване с масажа ЛОМИ ЛОМИ в Infinity Beauty by Recreo в Legrano Beauty Clinic само за 12.98 лв.


12.98 лв. Приключила!
Реална цена: 60.00 лв.
Отстъпка: 79%
Спестяваш: 47.02 лв.
Офертата е валидна още
358 закупени ваучера
79% отстъпка за Хавайско Лечебно Докосване с масажа ЛОМИ ЛОМИ в Infinity Beauty by Recreo в Legrano Beauty Clinic само за 12.98 лв.
169

Пренесете се в Хавай с уникалното предложение на Lapni.bg и медицински център за красота Legrano. Докоснете се до хавайския ритуал, който ще ви тонизира и релаксира! За 40 минути с екзотичния масаж Ломи Ломи ще избягате от стреса на ежедневието и ще се възвърне енергията в тялото си и увереността в собствените ви сили. Масажът подобрява кръвообращението, увеличава потока на полезни вещества, подхранващи мускулите, стимулира лимфната система да отделя вредните вещества и освобождава душата от безпокойства, страх, притеснение и други негативни чувства.

Офертата включва:

 • 40 минутен хавайси масаж Ломи Ломи

Масажът Ломи Ломи:

Хавайски масаж Ломи Ломи се е ползвал в продължение на повече от 1000 години. Лечебното докосване не е нещо ново за света. На езика на хавайския народ този семпъл допир означава буквално „ да натроша на малки парченца с пръстите”. Масажната техника на Ломи Ломи се прави с бавни  плаващи натискания по мускулите на тялото. Масажът се извършва с нежни, любящи ръце, пред-мишници и лакти. Ползите от Ломи Ломи вървят ръка за ръка с духовността и енергиите по света, които се свързват с нашето тяло.

Ползите от хавайския масаж Ломи Ломи са необятни, но има и 10 наистина сериозни причини да се възползвате от предложението на Lapni.bg и Infinity Beauty by Recreo в Legrano Beauty Clinic!

 • Духовно Изцеление - когато клиентът се настанява на масажната маса, масажистът му дава време, през което клиентът има време да отвори съзнанието си за изцеление. Този метод се ползва да спомогне вътрешната хармония.
 • Подобрено кръвообращение - понякога горещите камъни се поставят преди да започне същинския Ломи Ломи масаж. Горещите камъни се поставят на определени площи от тялото, за да подобрят кръвообращението.
 • Релаксация - любящите движения на Ломи Ломи предразполагат клиентите към дълбока релаксация. Масажистите са в тон с клиентските нужди и ползват тези знания, за да отпуснат тялото.
 • Облекчаване на напрежението - схващането в мускулите се предизвиква по много причини и сред тях най-разпространените са стреса и мускулните наранявания. Масажните техники на Ломи Ломи имат за цел да успокоят мускулите от нежеланото напрежение чрез дълбоки, нежни движения с любящи ръце.
 • Прочистване на тялото отвътре - преди да се започне масажа, клиентът трябва да изпие билкова отвара. Тази билкова напитка прочиства тялото от токсините отвътре.
 • Прочистване на тялото отвън - наред с изпиването на билковата напитка за вътрешно прочистване преди Ломи Ломи, тялото трябва да се прочисти отвън също. Червена глина или сол се ползват за прочистването на тялото отвън. Понякога се ползва парна палатка и след това потапяне в студена вода. Това подобрява циркулацията на кръвта.
 • Облекчаване на болката - заради това, че освобождавате тялото от стреса и напрежението чрез Ломи Ломи, всяка болка по тялото ви ще изчезне.
 • Ломи Ломи пръчици за масаж - тези Ломи пръчици се ползват на места за по-дълбок масаж. Лицево напрежение и напрежение по специфични части от тялото се облекчават с помощта на Ломи пръчиците.
 • Ползването на масажно масло - по традиция масажното масло, което се ползва по време на Ломи Ломи е кокосово масло. Маслото се втрива в кожата с ритмични движения. Повтаряемият ритъм също подпомага дълбоката релаксация.
 • Усещането за хармония след Ломи Ломи- тялото се усеща прочистено, балансирано и в тон с обкръжаващия го свят. Този масаж подпомага духовното отваряне и балансира тялото с природата. Релаксацията и премахването на стреса са само част от ползите след Ломи Ломи масаж. Ломи Ломи е невероятна масажна техника. Баланс между съзнание, тяло и душа; а най-хубавата новина е, че досега не са открити противопоказания. Затова наслаждавайте му се, колкото може повече!


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: от 11.05.2011г. до 11.08.2011г.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери; 
 • При покупка на 3 ваучера получавате ПОДАРЪК – масаж яка;
 • При покупка на 5 ваучера полчавате ПОДАРЪК – Тай масаж на ходила и подбедрица за ДВАМА;
 • Необходимо е предварително записване на час по телефона, като краен срок е 10.07.2011 г.;
 • За да използвате услугата, задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в салона;
 • Всички условия на Lapni.bg;

Осигурено от Infitniy Beauty by Recreo

София бул. Черни връх 99
0895 69 12 22, 0899 73 83 69
http://www.legrano-clinics.eu


Виж на картата