Покажи всички (735)
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

Дизайн и печат на 120 бр. луксозни пълноцветни едностранни визитки за 11.00 лв. или двустранни за 15.00 лв. от Web Double A


11.00 лв. Приключила!
Реална цена: 22.00 лв.
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 11.00 лв.
Офертата е валидна още
9 закупени ваучера
Дизайн и печат на 120 бр. луксозни пълноцветни едностранни визитки за 11.00 лв. или двустранни за 15.00 лв. от Web Double A
10073

Фенове ли сте на шоу-програмите за пълна промяна – на външния вид, на дома, на ресторанта на някой подбран щастливец? Е, днешната оферта на Web Double A предлага на всеки от Вас да участва в акция: Пълна промяна на визитките ви, днес на топ - цена за ново начало в бизнеса ви.

Офертата се предлага в 2 варианта:

 •  1вариант: Дизайн и печат на 120 бр. пълноцветни едностранни визитки, размер 9/5см, 300 гр. луксозен картон на цена от 11 лв. вместо 22 лв. от дизайн студио Web Double A.
 • 2 вариант: Дизайн и печат на 120 бр. пълноцветни двустранни визитки, размер 9/5см, 300 гр. луксозен картон на цена от 15 лв. вместо 30 лв. от дизайн студио Web Double A.

ВАЖНО!

 • След изготвяне на дизайна, проекта се изпраща на клиента по e-mail за одобрение. Ако той пожелае се извършва допълнителна корекция, след което визитките се пускат за печат.
 • Готовите визитки се получават чрез куриерска фирма Еконт на посочен адрес от клиента или от офис на Еконт. Доставката е за сметка на клиента.

Бонус:

Всеки закупил ваучер получава 10% отстъпка от изработка на сайт от дизайн студио Web Double A.

Осигурете си още днес качествена презентация на Вас и бизнеса Ви през цялата година!

Да, колкото и да са... да кажем, хартиени, в един виртуален век, визитките все още не могат да се пенсионират.

Те носят онова традиционно усещане за професионализъм, с което сме свикнали от години и което все още прави впечатление. А и оригиналната и стилно направена визитка винаги се запомня, което е важно в бизнес средите.

Освен това, въпреки големия ни брой виртуални контакти, на всички понякога ни се налага да се срещаме с колеги, партньори и клиенти лице в лице. При такива срещи визитката не само дава информация за теб, служебното ти положение и контактите ти, но и показва, че си достатъчно професионален, за да отделиш време да си направиш хубава визитка. Това създава добро впечатление, което е много важно в професионалните отношения.

Има и друго - ако оставяш по две-три визитки, има шанс човекът, на когото си ги дал, да те препоръча на друг човек, давайки му твоя визитка. Този тип личен контакт и лична препоръка е важен и по-трудно може да се постигне виртуално.

И най-големият аргумент – хората, с които се срещаш по работа, все още очакват от теб да им дадеш твоя визитка.

 

 
Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: от 16.05.2014г. до 16.06.2014г.;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери;
 • Поръчки се приемат на телефон 0899 056892 или на e-mail: office@webdouble-a.com;
 • На посоченият e-mail се изпраща информацията, която трябва да бъде поместена на визитките- текстове, снимки, желани цветове, лога (логата трябва да са във формат .ai .eps .tif .ps .psd .cdr );
 • Визитките се изработват след потвърждение за одобрен дизайн от страна на клиента;
 • Готовите визитки се получават чрез куриерска фирма Еконт на посочен адрес от клиента или от офис на Еконт. Доставката е за сметка на клиента;
 • Всички условия на Lapni.bg;

Осигурено от Web Double A

Web Double A
0899 056892
www.webdouble-a.com

Работно време:
Понеделник - Петък 9:00 - 18:00 часа


Виж на картата