Екскурзия до Загреб и Верона с 3 нощувки в хотел 3* + 3 закуски и транспорт само за 299 лв. + Туристическа програма в Загреб

Оферта № 11703
Отстъпка -6 %
299 лв.
  • Реална цена: 320,00 лв.
  • Спестяваш: 21,00 лв.
9
закупени ваучера
Офертата е изтекла

Перфектната екскурзия е на перфектна цена и включва посещението на колкото се може повече дестинации. Днешната ни оферта е истинска броеница от европейски бисери на празнична цена! Планирайте своето пътуване сега!

                                        

Екскурзия до Загреб и Верона с 3 нощувки със закуски, плюс транспорт

(5 дни / 3 нощувки)


Дати на отпътуване: 21 - 25.04., 04 - 08.05., 20 - 24.05., 22 - 26.06.2022 г.
 
  • 299 лв. на Човек в Двойна Стая 

Офертата е на Човек, при двама пълноплащащи за двойна стая и включва:
 
  • Транспорт от София с лицензиран автобус, с включени п ътни и магистрални такси;
  • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в Загреб;
  • 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в района на Верона;
  • Туристическа програма в Загреб - столицата на Хърватия;
  • Екскурзоводско обслужване.


ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Пътни и магистрални такси - 40 лв на Човек
  • Градска такса - 1.50 евро на човек, на ден, 4.5 евро за целия престой (задължително заплащане).
  • Единично настаняване - 75 лв;
  • Туристическа програма във Верона - градът на Ромео и Жулиета - 5 евро;•
  • Екскурзия до Милано - модната столица на Италия, Сирмионе и езерото Гарда - 45лв;
  • Туристическа обиколка на Венеция (с включен двупосочен билет за кораба) - 40лв;
  • Входни такси за посещаваните обекти и разходки с гондоли;
  • Туристическа такса за Венеция - около 4 евро на човек.
 

Необходими документи:

  • Задграничен паспорт или лична карта;
  • Деца под 18 г., пътуващи без родител трябва да имат нотариално заверено пълномощно - копие и оригинал и задграничен паспорт.

 

Задължителна предварителна РЕЗЕРВАЦИЯ  на телефон: 0889 75 77 51

 

ПРОГРАМА:

1 ден
Отпътуване от София в 06:00ч посока Загреб - красивата столица на Хърватия. Туристическа програма в Загреб: Площад Бан Йосип Йелачич, осеян с палитра от сгради в стилове от класицизъм и сецесион до модернизъм; средновековния Градец и Горния град с площада "Св. Марко", където се намират "Бански двори", някогашна резиденция на хърватските банове, а днес седалище на правителството на Република Хърватия. Ще видим изящните сгради на Парламента, Конституционния съд и църквата "Св. Марко", която доминира над всички останали сгради. Обиколката продължава с Долния град Каптол и най-високата и монументална сграда в Хърватия - катедралата "Възнесение Богородично"; колоритния пазар Долац - най-големият и най-хубав градски пазар, препълнен с домашни плодове, зеленчуци и други продукти от всички краища на Хърватия. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден
Закуска. Отпътуване към Италия през Словения. Пристигане в района на Верона. Настаняване в хотела. По желание и с доплащане туристическа програма във Верона - градът на Ромео и Жулиета. Потапяме се в атмосферата на 15 век, когато е горяла любовта между двама млади от враждуващи семейства - къщата на Жулиета, ще може да се качите до балкона на Жулиета или да оставите своето послание на стената на желанията. Продължаваме с площад Бра и Арена ди Верона - величествен амфитеатър, в който някога са се водели гладиаторски битки, с повече от 22 000 места; площад Ербе - сърцето на град Верона с фонтана "Мадона ди Верона" и красивите сгради на търговския дом, бившата градска управа - Ратуша; кулата Ламберти, висока 83м; площад Синьори, където някога кипял политическият живот, със сградите на Градската власт. Свободно време в града за шопинг, снимки и да опитате вкусна италианска кухня. Нощувка.

3 ден
Закуска. Екскурзия до Милано - модната столица на Италия. По пътя посещение на Сирмионе - едно от най-магическите места по бреговете на приказно красивото езеро Гарда, с множество културни и исторически забележителности, замъкът Скалигер, римска вила, средновековни църкви. Сирмионе е прочут с термалните си извори и е наричан SPA центърът на Италия. Туристическа обиколкa на града: Пиаца дел Дуомо с великолепната катедрала в неоготически стил - Дуомо, наречена "Чудото на Италия", която дължи своя облик най-вече на Наполеон и Леонардо да Винчи и съхранява пирон от Светия кръст; църквата "Santa Maria delle Grazie", където се намира "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи, съхранила духа на Ренесанса; Ла Скала - един от най- престижните световни оперни театри и най-голямата оперна сграда в Европа; Кралския дворец, някога резиденция на фамилия Сфорца; замъкът "Сфорцеско", построен през 1368г като крепост, за да защитава града; покритата галерия на крал Виктор Емануил II - престижен търговски център с изключително оригинална форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните световни марки бутици - Prada, Gucci или Louis Vuitton и др, книжарници, кафенета и ресторанти. През 1913г тук е открит първия в света магазин на "Прада". Свободно време за разходка по улица "Монте Наполеоне" и Златния квадрат - сърцето на модната индустрия и дом на много маркови магазини с най-модните стоки. Връщане в хотела в района на Верона. Нощувка.

4 ден
Закуска. Отпътуване към пристанището и оттам с кораб към Венеция - "най-романтичният град в света". Туристическа програма: площад "Сан Марко" - по думите на Наполеон той е "салонът на Европа", едноименната базилика "Сан Марко" с пищна позлата, която е символ на венецианското богатство. В базиликата се пазят мощите на покровителя на града Св. Марко. Ще видим Двореца на Дожите (отвън) - официалната резиденция на някогашния държавен глава на Венецианската република; моста на Въздишките; Камбанарията; Часовниковата кула; разходка по тесните улички с пъстри сувенирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде - най-важният и много живописен транспортен коридор на Венеция. По желание може да се разходите с гондола из плетеницата от малки канали, обкръжени от двете страни от старинни дворци, къщи и катедрали. Свободно време за разглеждане на многобройните музеи, галерии, църкви или да се разходите из малките кокетни улички и да изпиете чаша италианско капучино. Връщане на пристанището и отпътуване към България. Нощен преход.

5 ден
Пристигане в София.



2
Описание
Ед. цена
Брой
 
Екскурзия до Загреб и Верона с 3 нощувки в хотел 3* + 3 закуски и транспорт само за 299 лв. + Туристическа програма в Загреб
Закуска
299,00 лв.
320,00 лв.
Осигурено от Евър Травел лиценз: РК - 01- 6941
Условия на офертата
  • ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ:  21 - 25.04., 04 - 08.05., 20 - 24.05., 22 - 26.06.2022 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
  • Задължителна предварителна РЕЗЕРВАЦИЯ  на телефон: 0889 75 77 51
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Телефони на Lapni.bg относно покупката на ваучери: 0884 156 558, (НЕ Е ЗА РЕЗЕРВАЦИИ)
  • Всички условия на Lapni.bg

Сходни продукти