София - карта
0 ваучера
0.00 лв.
Регистрация Вход

ОТНОВО ЗА ВАС: КАВИТАЦИЯ на ДВЕ ЗОНИ по избор с Вакуумен масаж + Инфрачервени лъчи и Лимфен дренаж в салон за красота Калитеа на невероятната цена от 16 лв.


16.00 лв. Приключила!
Реална цена: 40.00 лв.
Отстъпка: 60%
Спестяваш: 24.00 лв.
Офертата е валидна още
120 закупени ваучера
ОТНОВО ЗА ВАС: КАВИТАЦИЯ на ДВЕ ЗОНИ по избор с Вакуумен масаж + Инфрачервени лъчи и Лимфен дренаж в салон за красота Калитеа на невероятната цена от 16 лв.
1099

Lapni.bg и Салон за красота Калитеа Ви предлагат комплект процедури, с които ще промените гарантирано до неузнаваемост тялото си.

Офертата включва:

 • Кавитация на 2 зони по избор;
 • Вакуумен масаж;
 • Инфрачервени лъчи;
 • Лимфен дренаж.

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите.  Методът използва контролирани високочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.

Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура.

Показания за приложение: лечение на целулит, намаляване обема на мастната тъкан, корекции на дефекти след операция за липосукция.

Вакуумен масаж - Апаратите за вакуумен масаж (пневмомасаж) са построени на принципа на последователното понижаване и повишаване на подаваният/отнеманият въздух и се състоят от въздушен компресор и помпа с двойно действие.

При движението на буталото в една посока се получава разреждане, а в обратната - нагнетяване на въздуха.

При прилагането на вакуумен масаж – масажният апликатор се полага върху определена част от тялото и посредством маркуч се съединява с апарата. С помощта на вакуумния масаж може да се получи леко дозирана пасивна и активна хиперемия.

Преимущества на вакуумния масаж - Под влияние на вакуумния масаж се подобрява периферното кръвообращение и трофиката на тъканите, ускорява се кръвотока, повишава се мускулния тонус (ако е снижен), увеличава се количеството на функциониращите капиляри, пневмотонометричните показатели при вдишване и издишване, повишава се температурата на кожата с над 2"С.

Учените отбелязват голяма терапевтична ефективност прилагайки вакуумен масаж при заболявания на мускулите, периферните нерви, венозна и лимфо съдова недостатъчност.

Методика на вакуумния масаж - Ако на долните крайници има обилно окосмяване, е добре да се премахне; масажираната част от тялото трябва да се намаже обилно с масло или вазелин, за по-гладко плъзгане на апликатора. Движението се осъществява надлъжно на лимфните и кръвоносните съдове, след това напречно, зигзагообразно, спираловидно и по такъв начин, вакуумния масаж способства подобряването оттока на лимфа и кръв.

По време на цялата процедура, движенията на апликатора трябва да се извършват плавно, без резки отдръпвания и без натиск върху тъканите. Вакуумният масаж не трябва да предизвиква болезнени усещания, в противен случай следва да се намали налягането. Завършването му трябва да става с плавно намаляване на вакуума до началната му величина.

Вакуумен масаж не се прилага при: тромбофлебит, възпалителни процеси на кожата; сърдечно-съдова недостатъчност;  хематоми и лимфостаза; остри травми на опорно-двигателния апарат.

Лимфният дренаж е специален вид масаж, чиято главна цел е нормализирането на лимфообращението. Една от най-значимите причини за появата на отоци, целулит и наднормено тегло е застоят на лимфата. Лимфният дренаж ликвидира този застой, ускорява циркулацията на лимфата и така подобрява обмяната на веществата и храненето на тъканите, както и активното извеждане на токсините. Процедурата не само ефикасно подобрява състоянието при целулит, но и няма никакви сериозни противопоказания. Ръчният лимфен дренаж не включва размачкващо въздействие върху мускулите, тъй като в противен случай се притискат лимфните съдове и ще се загуби антицелулитният ефект от процедурата. Правилно извършеният ръчен лимфен дренаж напомня леко потупване и поглаждане на кожата. Процедурата може да се извърши и със специален апарат  електрически или вакуумен.


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: от 03.10.2011г. до 30.12.2011г.;
 • Всеки може да закупи  неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 • Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 • 0Необходимо е предварително записване на час по телефона;
 • За да използвате услугата, задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в салона;
 • Всички условия на Lapni.bg;

Осигурено от Салон за красота Калитеа

София, Янко Сакъзов 74
0890484520

Работно време:
Понеделник – Петък от 10:00 до 19:00 ч., Събота от 10:00 до 16:00 ч.


Виж на картата


Търсите нови клиенти?

Актуални оферти 7