LAST MINUTE 825 лв! Почивка в ЕГИПЕТ + Кайро и Пирамидите! ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ + 6 нощувки ALL INCLUSIVE в Sunny Days El Palacio Resort SPA 4* + Екскурзия до Кайро и Пирамидите

Оферта № 15821
Отстъпка -35 %
825 лв.
  • Реална цена: 1 284,00 лв.
  • Спестяваш: 459,00 лв.
13
закупени ваучера
Офертата е изтекла

 Египет, пълен с мистика и очарование, четиризвезден хотел, потънал в зеленина, на брега на морето, великолепна храна, аква забавления за най-малките - това е днешната ни оферта, който ви предлага да изживеете своето източно приключение на най-ниска цена! 
 

Двойна стая Premium - Цените са валидни за ранни записвания или до изчерпване на промоционалните места. Пансион All Inclusive

Дата
 
Човек в двойна стая
27.9.2023 945
30.9.2023 825
4.10.2023 1145
07.10.2023 957


Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

  • Самолетни билети София - Кайро/Хургада - София;
  • 20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 7 кг;
  • Пътнически и летищни такси (в размер на 95 евро на човек към 15.12.2022);
  • Екскурзия на Кайро с разглеждане на Пирамидите и Сфинкса, Националния Египетски Музей с включен обяд, входни такси в обектите и гид с български език
  • 6 нощувки ALL INCLUSIVE в Sunny Days El Palacio Resort SPA 4* ;
  • 1 нощувка в Кайро с включена закуска и вечеря в хотел SWISS IN PYRAMIDS GOLF 4* / BARCELO CAIRO PYRAMIDS 4* / PYRAMIDS PARK RESORT CAIRO 4* или подобен
  • Трансфери летище - хотел - летище;
  • Трансфер с автобус Кайро-Хургада;
  • Представител на туроператора с български език за престоя;
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


Цената не включва – препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание:

  • Допълнителни екскурзии по желание от района на Хургада (закупуват се на място след пристигане)
  • Полудневна екскурзия до Саккара от Кайро (заявява се и се заплаща предварилетно от България, валидан за програмата 1+6, провежда се с руско или англоговорящ гид) - 45 евро възрастен/25 евро дете; 
  • Виза – 25 $ - заплаща се и се получава при пристигане на летището в Кайро. Възможност за опция "skip the line" (обслужване с предимство) на цена 28 $;
  • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
  • При настаняване в хотели от веригата PickAlbatros - задължително доплащане за шоуто Neverland*;
  • Задължително се заплаща евентуална горивна такса**;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване".

Условия за резервации:
  • Депозит 30% платен към ТО до 24 часа след резервиране
  • Доплащане 21 дни преди тръгване
  • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета  


Полетно разписание:

  • Полетно разписание в местни времена:  
  • София 06:00 - Кайро 08:40
  • Хургада 09:50 – София 12:50 *Полетното разписание подлежи на препотвърждение и е възможно да претърпи промяна!  
    ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА: Авиокомпания BH Air седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2 тип самолет: A320 *Възможна е промяна на типа самолет!  
     

 

Необходимо е да проверите за свободни места преди да закупите ваучера на тел: 0889 757751

SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT & SPA 4*

Местоположение

Това място за настаняване е на 1 минута пеша от плажа. El Palacio е оживен, “ол инклузив” курорт по крайбрежието на Червено море. Курортът се отличава с плажове с бял пясък, плувни басейни, заобиколени от зеленина, и отлични възможности за гмуркане в лагуната и кораловия риф на хотела. Sunny Days El Palacio се намира на 9 км от международното летище на Хургада и на 3 км от центъра на Хургада. Двойките харесват местоположението – те му дават оценка от 8.2 за пътуване за двама.

Стаи

Всвяка от просторните стаи за гости на Sunny Days El Palacio разполага със самостоятелен балкон или тераса, които предлагат гледка към морето. Всички стаи разполагат със сателитна телевизия и климатик.

Ресторанти и барове

Sunny Days предлага голямо разнообразие от ресторанти и барове на място, включително голям ресторант с международна кухня тип “шведска маса”, специализиран италиански ресторант и ресторант, сервиращ морски дарове, с изглед към морето.

Удобства

Възможностите за развлечение включват плажен волейбол, водна топка и напълно оборудвана фитнес зала. Хотелът разполага със собствен център за водни спортове, предлагащ гмуркане, уиндсърфинг и ветроходство. Sunny Days разполага с търговска част с над 42 магазина, които биха удовлетворили вашите изисквания, както и интернет кафе и фризьорски салон. Това място за настаняване разполага с банкомат и обменно бюро.

Програма и Допълнителни екскурзии
ПРОГРАМА
 
Ден 1: Излитане от летище София за Кайро с директен полет. Посрещане на летище Кайро и трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря и нощувка в хотела в Кайро.
 
По желание: Полудневна екскурзия до Саккара - срещу допълнително резервиране и заплащане предварително в България.
 
Ден 2: Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Включена в цената екскурзия до едно от найзабележителните чудеса на света - Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. Групата археологически паметници включва трите големи пирамиди – Хеопсовата пирамида, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин – както и няколко помалки пирамиди, разположени в близост до тях. Пирамидите в Гиза са най-старият и единственият запазен до днес паметник от 7-те чудеса на Античния свят. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от ерата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. Отпътуване за Хургада с автобус (около 6 часа). Късно пристигане и настаняване в избрания хотел в Хургада. Нощувка.
 
Ден 3 -7: Закуска. Свободно време или възможност да се впуснете в опознаване на местните забележителности с разнообразие от допълнителни екскурзии (резервират се и се заплащат на място в Египет):
 
Екскурзия до Луксор Това е древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото,
където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. Общата дължина е била около 5 км. По алеята се извършвало шествието на фараоните до Карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. Връщане в хотела. Нощувка.
 
Дайвинг Това е единственият начин да се опознае очарователното дъно на Черено море, пълно с живот и цветове. Това е раят на гмуркачите - Червеноморска ривиера, известна със своите уникални рифове, разнообразна флора и фауна и впечатляваща чистота на водата, гарантираща видимост, която често превишава 45 m. Над 1200 вида риби и 500 вида корали и мекотели обитават водите, като повече от 10 % от тях не се срещат никъде другаде на Земята. Гигантски костенурки, страховити змиорки, морски скорпиони, най-различни видове акули, делфини, скатове, октоподи, баракуди, риби-клоуни, риби-крокодили или риби наполеон са само част от екзотичните обитатели на морето. Подводният релеф също е изключително разнообразен, редуващ плоски плата, живописни каньони, отвесни скали, пещери и коралови градини, а морското дъно е осеяно с останки от потънали преди стотици години кораби. В цената на екскурзията е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки. Връщане в хотела. Нощувка.
 
Райски остров с корабче Насладете се на уникални морски и пустинни гледки. Островът е лишен от растителност, но пък е посипан с фин, белоснежен пясък, заобиколен е от кристална вода в сини нюанси и гледки, които са сякаш нереални. На самият остров ще можете да се попечете под жаркото слънце и да си направите незабравими снимки. Екскурзията включва обяд. Връщане в хотела. Нощувка.
 
Ден 8: Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет от Хургада за София.
 


Описание
Ед. цена
Брой
 
30.9.2023 Почивка в ЕГИПЕТ и Екскурзия до Кайро и Пирамидите! ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ + 6 нощувки ALL INCLUSIVE в Sunny Days El Palacio Resort SPA 4* + Екскурзия до Кайро и Пирамидите - 825 лв.
All Inclusive ; Басейн
825,00 лв.
1 284,00 лв.
30.09 3 двойни стаи
4 950,00 лв.
Осигурено от Египет чрез Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 27.09.2023 -14.10.2023 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели; 
  • Необходимо е да проверите за свободни места преди да закупите ваучера на тел: 0889 757751
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период; 
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно; 
  • Суми по закупени ваучери, освен по вина на хотели, форсмажорни обстоятелства или медицински проблеми - се възстановяват с неустойка от 5 %.
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата; 
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Всички условия на Lapni.bg